Lähetykset ja palautukset

Lähettäminen

Pyrimme lähettämään tilatut tuotteet aina seuraavan arkipäivän Vantaan varastoltamme. Hetkittäisistä ruuhkista johtuen voi käsittelyaika olla joskus 1-2 päivää. Huomioithan että pieni osa tuotevalikoimastamme lähetetään suoraan valmistajalta- 

Käytämme kotimaan lähetyksiin Postia. Lähetysmaksut menevät seuraavasti riippuen tilattujen tuotteiden tilavuudesta tai tilauksen kokonaishinnasta. 

  Posti

  • Pikkupaketti 3,90€ (seurantakoodi)
  • Postipaketti 5,90€ (seurantakoodi)
  • Yli 100€ tilaukset ilman toimituskuluja

  Postin keskimääräinen toimitusaika lähetyksille on 1-3 arkipäivää. 

  Palautukset ja hyvitykset

  Palautusoikeus
  Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteet ilmoittamalla meille siitä 14 vrk:n sisällä tilauksen vastaanottamisesta.  Ilmoita meille sähköpostilla shop (at) speybros.com mitä tuotteita haluat palauttaa ja toimitamme palautusohjeet. Palautus tai tuotteen vaihto on sinulle veloitukseton. Palautus- ja vaihto-oikeus koskee kaikkia tuotteita jotka ovat alkuperäisessä kunnossa myyntipakkaus mukaanlukien. 

   

  Palautustilanteissa hyvitämme maksamasi summan vastaanotettuamme tuotteen ja tarkastettuamme sen kunnon. Hyvitys tapahtuu alkuperäisellä tilauksella käyttämää maksutapaa pitkin. Mahdolliset hyvitykset tehdään viipymättä, kuitenkin viimeistään 14 vrk sisällä palautuksen vastaanottamisesta.